Forum Riding Club Road'n Roll
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przypominam i podsumowuję wypad do Wawy na Mamma Mia.
Przyjazd w piątek lub sobotę.
W piątek idziemy do greckiej knajpy na dobrą kolację. A potem robimy rundkę po barach i pubach na Mazowieckiej i dalej, między innymi możemy pójść do Chopito na szoty.
W sobotę trzeźwiejemy. Proponuję, abyśmy wspólnie, czyli grupa z piątku, jak i Ci dojeżdżający w sobotę, poszli na późny lunch o 16:30. Proszę o info kto dojedzie na 16:30, wtedy zrobię adekwatnie rezerwację. Mam nadzieję, że wszyscy dojadą znacznie wcześniej.
O 19:00 mamy musical Mamma Mia. Bilety kupione, wszyscy mają swoje. Numeracja biletów nie jest zgodna z właściwymi miejscami (czyli nie koniecznie ktoś będzie siedział na miejscu oznaczonym na bilecie) ze względu na wymieszanie podczas odkupywania i dokupywania. Ale damy radę:) Grunt, że liczba się zgadza.
A potem idziemy do klubu Dekada. Opłata wynosi 70 zł od głowy i wytargowałam, że cena za wstęp jest już w tym zawarta i całe 100% czyli 70 zł, możemy przeznaczyć na jedzenie i alkohol. Zaliczkę już zapłaciłam, potem się rozliczymy.
Noclegami oraz rezerwacją w greckiej knajpie zajmuje się Iwona Przyłęcka. Zatem jak ktoś jednak przyjedzie już piątek, co jest bardziej wskazane, a nie dopiero w sobotę, to piszcie do Iwony w sprawie noclegu.
W niedzielę wspólne śniadanie na mieście i wypad do domu:)
Beata
A nie ma jakiegoś lepszego spektaklu? Coś o wojnie, czołgach, tajnych agentach, strzelaniu itp.?!
Pozdrawiam, Hiszpan
Hej Grupa Warszawska,
ponieważ czekam na ostateczną decyzję Marzenki i Oliwiera w sprawie wyjazdu do Warszawy w dniach 18-20.11. (lub 19-20.11), szczegóły w sprawie hotelu oraz wyjścia do greckiej restauracji wyślę Wam w przyszłym tygodniu ale na Wasze maile a nie na forum. Ozziego i Oliwiera nie ma na forum a więc nie będą mieli szansy przeczytać tego co bezpośrednio ich dotyczy.
Jak to mówi Geromino: niech dobry Bóg ześle na Was spokój i relax w czasie weekendu, Amor niech wystrzela wszystkie strzały a rzymskiego Marsa lub greckiego Aresa wyślijcie gdzie pieprz rośnie.
Kisses, Iwona
Kisses
Iwona
Już za chwilę widzimy się w Wawie.
Proszę o informację, kto dojedzie w sobotę na lunch o 16:00 - 16:30?
Słuchajcie, za chwilę każdy sobie będzie rzepkę skrobał na indywidualny lunch w sobotę. Na ile osób mam zamówić restaurację? Nie wiem, bo nikt nie raczy odpisać.
Strony: 1