Forum Riding Club Road'n Roll
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Słuchajcie, Luzik wpadł na genialny pomysł zorganizowania spotkania jeszcze przed otwarciem, bo w marcu, a dokładnie 18-19 marca. Tylko ten termin wchodzi w rachubę, bo spotkanie organizuje .......u Siudków. Przyjeżdżamy do Sobolic, okolice Zielonej Góry, samochodami z własnymi materacami i wyposażeniem do spania (coś do przykrycia, poduszka, prześcieradło...). Obowiązkowym wyposażeniem są także zatyczki do uszu, bowiem, śpimy jak w czasach młodości, 6-8 osób w pokoju. Brzmi dobrze???:)
A teraz jeszcze lepsze:) Każdy przywozi ze sobą to, co do jedzenia robi najlepiej. Ułożymy sobie menu z naszych najlepszych potraw. Gerard może przywiezie pierożki lub łososia, ja zrobię zupę tajską z krewetkami i kalmarami, ktoś może pasztet lub pieczeń, może jakiś tatarek, focaccia z oliwkami i rozmarynem, pasta z łososiem i szpinakiem lub serami i szafranem, niebiańskie ciasto, beza z nadzieniem chałwowym, naleweczki i inne trunki.
Miejsce jest super, spokój, cudowne powietrze, taras, kominek i do tego MY.
Gospodarze dają dom, my jedzenie.
Co o tym sądzicie? Mnie już ślinka leci:)
Pozdrawiam,
Wściekła w imieniu Luzika
Co na to Siudki? Wiedzą??? A określenie przywieź to co robi się najlepiej teraz wypada blado na tle potraw Gerarda i Krysi, chyba pójdę na mały kursik kulinarny
Siudki wiedzą, wiedzą
No stres jest! Gerard podniósł poprzeczkę za wysoko, ale lepiej gonić mistrza i uczyć się, uczyć !!!!
Aaaa… Tu jesteście !?!
No, no… Miło to się czyta. Dziękujemy za wyrazy uznania i bardzo nam przyjemnie . Postaramy się nie zawieść i zarazem pomóc przy wspólnej zabawie. Co do terminu sprawdzimy, ale chyba OK. Jeśli Siudki zdzierżą jeszcze nasze dzieciaki i pieski. Bardzo chętnie. A ja przed chwilą na wątku Master Chief mniej więcej to samo zaproponowałem, czyli wspólne pitraszenie. Zrobimy może wołowinę po burgundzku… Pierożki i gravlax też moglibyśmy przywieźć, ale zobaczymy, może zaproponujemy coś innego dla odmiany ...
Pozdrawiam serdecznie - Geronimo
Witajcie
Świetny pomysł. My jesteśmy za !
Fredzik zrobi pyszne śledzie a ja..... coś wymyslę.
No to szykujemy sie na marzec...
Buziole
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 613.88 kB (Maksimum: 693.84 kB) ]